Categories
formació i educació opinió

Valoració i selecció de recursos educatius digitals – xerrada de Juanjo Fernández

En termes generals, no sóc gaire partidari dels llibres de text escolars, crec que limiten les possibilitats de desenvolupament dels aprenents i extraacomoden la postura/funció del professor. Menys encara els nous formats “digitals” als que les noves editorials dediquen tants esforços. Suposo que per això mateix em va encantar el to irònic de la xerrada d’en Juanjo Fernandez, al que agraeixo des d’aquí permetre’m publicar l’enregistrament. Durant una horeta comenta, suggereix i critica alguns dels magnífics tòpics i neologismes de la tecnologia aplicada a l’educació que inunden el màrqueting editorial.

[Entrant a mode irònic] No us perdeu la meva intervenció estel·lar al minut 48 recordant la possibilitat de l’alumnat per generar el seu propi coneixement (gràcies a la possibilitat de les TIC, of course). [Sortint de mode irònic]

Aquest és el segon enregistrement que publico de les 9s Jornades de Telemàtica Educativa i fira TIC, organitzada per la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya). També podeu escoltar i descarregar el podcast de la primeras jornada.

Articles Relacionats:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.