BATUT ELECTRÒNIC!

Batut electrònic!Batut Electrònic! és un espectacle-concurs audiovisual que repassa la cultura popular musical catalana o l’esport.

Batut Electrònic! combina fragments de cançons, missatges de veu, imatges i vídeos en una mena de collage audiovisual. Un filejockey (un discjòquei que reprodueix fitxers “files” en comptes de discs) i un videojockey són els responsables d’anar creant el fluxe audiovisual que va recordant moments, artistes i fets de la cultura popular catalana.

L’espectacle es basa en la tècnica del mashup, que consisteix en solapar dos o més cançons per produïr un nou tema, normalment utilitzant la base ritmica d’una cançó i les veus o la melodia principal d’un altre. Per la part visual, el mashup es realitza amb videos, imatges i efectes relacionats amb la cançó o so, ja sigui pel contingut directe o bé per fets, personatges o memòries associades a aquest contingut.

Si voleu el Batut Electrònic! a la vostra fira o festa popular contacteu-nos utilitzant aquest formulari o el correu batut.electronic@gmail.com

  • Descarregar +informació en un document PDF (requeriments tècnics inclosos)
  • Pàgina del Batut Electrònic! amb videos, imatges i actuacions a Facebook
  • Reportatge 24 hores Calella m1: Batut Electrònic from Batut Electrònic! on Vimeo.