Categories
dia a dia formació i educació opinió

Moment i tendències de les TIC a l’escola – podcast

Durant dos dies he estat amb en Felip Santarén a les 9s Jornades de Telemàtica Educativa i fira TIC, organitzada per la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya). En els propers dies aniré publicant algunes de les ponències, xerrades i presentacions que vaig trobar més interesants.

Aquesta primera entrega recull l’enregistrament de la taula rodona inicial (que per desgràcia, no va anar més enllà d’un parell de rondes per part dels ponents i tres preguntes del públic), titulada “Moment i tendències de les TIC a l’escola” a càrrec de Miquel Àngel Prats director de CETEI; Josep Torrents, coordinador TIC de les Escoles Natzaret d’Espanya i Modest Jou, director general de FEDAC. Els podreu sentir en aquest ordre a l’àudio.

Va ser un bon començament, ja que tots tres ponents van exposar amb criteri, fonament i convicció; elaborant una crítica constructiva vers tots els agents que intervenen en l’educació dels nostres fills, exigint responsasbilitats i suggerint solucions directes.

De l’enregistrament d’avui n’he fet dues versions: la sencera, d’uns 60 minuts aproximadament i la express, que sintetitza en 20 minuts les idees, a criteri personal, més significatives.

Per acabar, agraïr a Carles Armengol, la facilitat i rapidesa per autoritzar-me a compartir aquest enregistrament.

Articles Relacionats:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.