Categories
dia a dia formació i educació opinió

Tecnificació d’una escola – internet eficient a l’aula

Tornant de les 9s Jornades de Telemàtica Educativa i fira TIC, organitzada per la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya) amb en Felip Santarén i al cotxe, vam decidir explicar planerament quin era el projecte de tecnificació per la nostra escola. Vaig pensar que podria ser interesant per la resta del professorat. L’enregistrament exposa en uns 30 minuts quins són els requeriments tècnics aconsellats per optimitzar i garantir l’accessibilitat a la xarxa.

També podeu escoltar i descarregar els podcasts de la primeres jornades:

Articles Relacionats:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.