Categories
dia a dia formació i educació opinió

10a Jornada de Telemàtica Educativa 2012 – “Millorar l’aprenentatge amb TIC… és possible!”

Algunes de les ponències de la 9a Jornada de Telemàtica Educativa (la de l’any passat), organitzades per la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya) em van semblar interesants, sobretot les menys ‘comercials’. Crec que  les d’aquest any han estat millor. Celebro que es tendeixi cada cop més cap la mostra ‘aterrada’ i es presentin ‘bones pràctiques’ relacionades amb les TIC. Els grans discursos mediàtics són relativament accesibles online, però escoltar docents de primera línia és més difícil. Evidentment les nostres presentacions no són tan eloqüents, ni elegants, però trobo que reflexen una realitat palpable, més propera als qui compartim moltes hores amb els alumnes,  esdevenenint així quelcom més ‘eficient’.

tictacvideo.blogspot.com

Em sembla que vaig demanar permís personalment a tots els ponents per publicar els enregistraments de les seves presentacions… En tot cas, només fa falta que us poseu en contacte amb mi per solucionar-ho. Per acabar, els agraïments són per en Rafel Bretones, company de feina i responsable del bloc Art i Història i per la paciència de la Júlia Vedaguer i en Carles Armengol de la FECC. Fins la propera!

Articles Relacionats:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.