Categories
actes i activitats a calella articles amb video formació i educació opinió

Educació i tecnologia – una videoreflexió entorn les TIC i les TAC

Durant la darrera jornada de la llopasfera, vaig decidir trencar una mica la temàtica de l’esdeveniment establert: “Dels blocs a les xarxes socials”, per parlar d’alguna cosa amb fonament (o com a mínim, això és el que penso). Estic força satisfet de l’exposició que vaig fer, un xic anàrquica, com és habitual, però si més no (al meu criteri), entretinguda. He decidit reproduir el discurs i enregistrar-la en aquest petit video. Fonamentalment es tractava d’una petita videoreflexió en relació al sistema educatiu, la incorporació de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, els projectes Tecnològics d’Aprenentatge i Coneixement; i el futur immediat de l’educació a Catalunya.

Articles Relacionats:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.