Categories
articles amb imatges dia a dia

ens estem fent grans – festa TRIBUTE to HIGH

Si et criden per anar a punxar a una festa en homenatge a una època passada, mala senyal… No queda més remei que acceptar que ens fem grans. sic. El proper dissabte 17 de juliol al Jimmiz de 12 a 3 (esdeveniment al Facebook) s’ha organitzat una festa Tribute to High. Fa uns quans dies que intento recuperar alguna part de la música que va sonar al High durant la seva història i la veritat, és que he recuperat algunes joies d’aquelles que et fan possar la ‘gallina de piel’, a veure com surt!

A l’imatge, una foto escanejada de la revista Primera Línia d’una festa eròtica o alguna cosa així, per això vaig vestit de cucamones, ja no me’n recordo. També hi ha un grup del Highwayman al Facebook amb algunes fotos.


Ver mapa más grandeº

Articles Relacionats:

5 respostes a “ens estem fent grans – festa TRIBUTE to HIGH”

On està tot això? El dissabte 17 per la tarda-nit segurament estic a Begur i de baixada a Barcelona puc passar una estona 😉

guai. indico l’adreça. el proper dissabte estaré punjant a un xiringuito de sant pol, més tranquilet, per si ho prefereixes i estàs per aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.