Entre Profes: converses amb docents – Ismael Cabezudo: Educació Artística

Play

Entre Profes: converses amb docentsTercera entrega d’aquest podcast d’educació. Parlem amb l’Ismael Cabezudo, cap d’àmbit d’Educació Artística de l’Escola Pia de Mataró sobre la situació actual i les perspectives futures de l’Educació Visual i Plàstica al nostre entorn immediat. S’hi reflexen els canvis derivats de l’integració de les tecnologies a les aules? Quins valors específics pot aportar l’Educació Artística als nous alumnes del segle XXI? Aquestes i altres qüestions en detall al fitxer mp3.

Podeu visitar La bombeta encesa, el bloc d’Arts de l’Escola Pia Santa Anna de Mataró, per descobrir altre projectes o visitar en breu l’exposició col·lectiva: Diners amb valor afegit, una proposta artística i solidària de l’Escola Pia de Mataró. Del 8 de novembre al 9 de desembre de 2012, a la Sala d’exposicions de Can Palauet. Inauguració el dijous 8 de novembre a les 19h.

Articles Relacionats:

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Entre Profes, formació i educació, opinió i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Entre Profes: converses amb docents – Ismael Cabezudo: Educació Artística

  1. Retroenllaç: Entre profes. Conversa Christian Negre i Ismael Cabezudo | LA BOMBETA ENCESA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.