Categories
actes i activitats a calella articles amb video dia a dia formació i educació

RecerK13 – Exposició pública de Treballs de Recerca d’alumnes de Batxillerat

Recerk2013 és una presentació pública de treballs de recerca realitzats per alumnes de Calella.

El 21 de Juny del 2013 a les 20 hores, a la Sala d’Actes de la Cooperativa de Calella, els alumnes disposaran d’uns minuts per exposar al públic el fruit del seu Treball de Recerca, un projecte que hauran desenvolupat durant els dos darrers cursos de Batxillerat.

Durant l’esdeveniment del curs passat a la Sala d’Actes de l’Ajuntament Vell, es van presentar 10 projectes dels que se’n van fer uns vídeos que podeu consultar a la pàgina de Recerk a facebook. La sala va quedar petita per això aquest any comptem a la col·laboració de la Cooperativa l’Amistat, que disposa d’un espai més gran.


El projecte Recerk neix arran de la trobada d’un grup ciutadà de treball sota el títol “Jovent amb talent”. Durant les dues hores de la sessió es van plantejar i debatre possibles accions per promocionar els nostre jovent més enllà de les escoles.

Des dels inicis d’aquest curs acadèmic 2012-13, s’ha convidat a tots els alumnes de batxillerat de la nostra ciutat a participar en la convocatòria i s’ofereix la possibilitat de desenvolupar treballs de recerca relacionats d’alguna manera amb Calella. La Biblioteca Can Salvador de la Plaça s’ha compromès a documentar, exposar i mantenir un arxiu de tots els treballs que estiguin relacionats amb la nostra ciutat.

Ràdio Calella i Calella Televisió donen suport a la iniciativa i en faran una àmplia difusió. A més, Calellatv.cat realitzarà uns espais especials explicant cadascun dels projectes presentats, tal i com ja va fer en la primera edició.

Si hi voleu participar cal que realitzeu personalment la inscripció a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça del 1 al 30 d’Abril del 2013!

Trobareu tota la informació relativa al projecte a www.facebook.com/recerk

informació i contacte: cHristian negre i walczak www.applejux.org tel.697 669 009

INFORMACIÓ ADDICIONAL

  • Poden participar tots els estudiants empadronats a Calella o que cursin batxillerat en un centre educatiu calellenc.

  • Per participar, cal realitzar personalment la inscripció a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça del 1 al 30 d’Abril del 2013.

  • La presentació contindrà un màxim de 12 treballs i es donarà preferència als primers inscrits tenint en compte l’equitat entre centres educatius.

  • A principis de Maig ens posarem en contacte amb els participants.

  • Es proporcionarà als alumnes un guió per a realitzar la seva exposició.

Articles Relacionats:

2 respostes a “RecerK13 – Exposició pública de Treballs de Recerca d’alumnes de Batxillerat”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.