Categories
actes i activitats a calella Freaky Electronics!

Freaky Electronics! a la Festa Major de Calella – la microcrònica

He punxat a algunes de les ciutats més importants de Catalunya, fins i tot m’han pagat bitllets d’avió, hotels i àpats a llocs com Madrid, però sempre em poso nerviós a abans “d’actuar”. Aquest cop em feia moltíssima il·lusió fer-ho a la la Festa Major de Calella, davant d’un miler de persones (o poder més), de les que en coneixia a un bon grapat. En aquesta entrada recullo alguns del documents sorgits a partir de l’actuació. Una setmana després encara rebo felicitacions i, no cal dir-ho, m’encanta!

M’agradaria agraïr la feina d’en Gerard Romans, responsable del video d’aquesta edició; l’Alfred Lieury, encarregat de les fotografies i en Xavier Arnijas, per creure en la proposta i donar-me l’oportunitat; a la gent de Radio i Tv Calella, pel suport constant en els projectes en que participo i a tots els qui vau gaudir del que va ser una bona estona!

Si us va agradar i us agradaria incloure una actuació de Freaky Electronics! en qualsevol festa que feu, no dubteu en posar-vos en contacte. Segur que ens posarem d’acord!

Altres documents relacionats:

Articles Relacionats:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.