Categories
Entre Profes

Tutor novell – #EntreProfes: converses amb docents

Entre Profes: converses amb docents En Jordi Rojas és tutor des de fa un parell de cursos i comparteix en el vuité capítol del podcast algunes impressions i aspectes de la seva nova tasca com a professional de l’educació.

En la secció de recomanacions parlem del programa de TV3 “Lletra petita” i de dos llibres: “Emili o de l’educació” de Rousseau i “L’escola contra el món” de Gregorio Luri. També fem referència al Grup de reflexió Pedagògica de Calella.

La música de fons és de Pitch Razahs i la podeu descarregar gratuïtament des del netlabel britànic Dusted Wax Kingdom.

Articles Relacionats:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.