Categories
articles amb video consells d'aula

Ajudar a l’alumnat a entendre una rúbrica a partir del modelatge

Consensuar una rúbrica amb l’alumnat pot tenir certes dificultats…

Ja fa uns quants anys que vaig iniciar el trànsit cap a l’avaluació formativa. De mica en mica, he anat perfilant un sistema que em permet minimitzar al màxim la quantitat de qualificacions que retorno a l’alumnat. En aquesta entrada en parlava amb més detall.

En les propostes complexes, aquelles que donen oportunitat a la millora, la incorporació del modelatge va suposar un increment substancial en la qualitat dels productes lliurats per l’alumnat. Tot i així, aquest curs vaig ludificar l’experiència de coavaluació.

En Christian acostuma a retornar les tasques diverses o moltes vegades…

Per l’alumnat, entendre algunes rúbriques pot ser complicat. Aquesta activitat de coavaluació ludificada els pot ajudar a comprendre com millorar la competència específica en la que s’estigui treballant.

Articles Relacionats:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.