Categories
dia a dia formació i educació opinió

Especial Minecraft al Generació Digital

Fa unes setmanes, l’Albert Murillo em va convidar a participar a l’especial Minecraft del Generació Digital, el programa sobre videjocs en català que fa poc va emetre els seu capítol número 1000. Respect. He afegit el tall dels 10 minuts de la meva participació, però us recomano escoltar tot el programa per saber tot el que cal saber de Minecraft.

Sembla que l’equip recorda la meva visita a l’estudi de Catalunya Ràdio un dissabte a la nit del 2016 on els vaig convidar a provar un dels primers breakouts que vaig dissenyar… En aquells moments la Gina Tost emetia en directe via Periscope!

Articles Relacionats:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.