Categories
formació i educació opinió

Pot el #soparEDUtech esdevenir un think tank educatiu català?

#SoparEdutech23 a Mataró 23/11/2023

Em feia molta il·lusió. “Vas a un sopar? A Mataró?” No soc d’anar a sopars, fa anys. I menys fora de Calella. Ahir va ser diferent. Vaig arribar-hi fins i tot abans que un dels organitzadors. No diré quin. En veure la llista dels participants em vaig adonar que l’havia encertat. Molts noms de professionals de l’educació a qui respecto, molts coneguts, saludats i bentrobats. Petons i abraçades.

En Manel i en Jaume estaven contents. No m’estranya. Crec que molts i moltes dels altres també. Palamós, Vic, Girona, Campdevànol, Barcelona, Rubí, Vilafranca, Arenys de Munt, la Bisbal, Sant Iscle… Calella, of course.

#soparEDUtech Per parlar (sopant) d’educació.

En Jaume s’ha compromès a fer una crònica detallada de la trobada, tot i que no serà fàcil. Vam parlar de temes molt interessants, amb profunditat, rigor i des de l’experiència dels centres educatius. Amb agents que hi participen directament. De diferents etapes educatives, de diferents titularitats, de diferents perfils professionals, tots i totes, més o menys, sota el comú denominador de la tecnologia digital.

Hi ha molts temes interessants, però també n’hi ha d’importants. Quan tornava casa no podia parar de pensar en el que havíem estat parlant. Intens. Rellevant.

Pot el #soparEDUtech esdevenir un think tank educatiu català?

En Miquel Àngel va llençar una proposta molt interessant, un repte, una voluntat de manifestar la nostra presència, amb criteri. Em va cridar l’atenció de seguida. Pràcticament tothom ha passat per l’escola catalana del darrer segle i per això mateix ha construït una opinió al respecte, la seva opinió. Per això mateix, tothom s’atreveix a emetre judicis sobre el que cal o no cal fer als centres educatius, sobre el que s’ha de prohibir o s’ha de fomentar. Malauradament, poques vegades ens pregunten als que hi som.

Aquest matí he enviat àudios d’agraïment. Durant el dia s’han anat publicant piulades d’agraïment amb l’etiqueta #soparEDUtech. No m’estranya. Gràcies per deixar-me participar gent! ❤️

Estic pensant a entomar la proposta d’en Miquel Àngel. A veure si en soc capaç… Veurem. Si t’interessa posar-hi cullerada, fes-m’ho saber.

Articles Relacionats:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.