Categories
consells d'aula formació i educació

8 preguntes per fomentar la reflexió i consolidar l’aprenentatge…

Doncs resulta que aconseguir que l’alumnat reflexioni sobre la feina feta en una sessió és una manera molt eficient de consolidar el seu aprenentatge (Dylan Wiliam, 2017). Al llibre “Embedded Formative Assessment” proposa que, al final d’una sessió, l’alumnat esculli 3 de les 8 preguntes per respondre:

  • Avui he après…
  • M’he sorprès per..
  • El més útil que m’emporto d’aquesta sessió és…
  • M’ha interessat…
  • El que més m’ha agradat d’aquest tema és…
  • Una cosa de la que no estic gaire segura és…
  • Després d’aquesta sessió em sento…
  • Hauria après més d’aquesta sessió si…

Articles Relacionats:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.