Categories
dia a dia Música per Reflexionar

Applejux – L’Europa del demà (Francesc Torralba + Marc Sanjaume)

Applejux: L'Europa del demà

L’Oficina del Parlament Europeu i la Representació de la Comissió Europea a Barcelona van impulsar l’enregistrament d’una sèrie de podcasts dedicats a la Conferència sobre el Futur d’Europa que portarà per nom “L’Europa de Demà”. Malgrat les decepcions que m’he emportat per algunes decissions i actuacions d’aquest ens supranacional, segueixo creient que és de les millors opcions de futur que ens queda.

En un dels capítols de la sèrie, en Marc Sanjaume manté una conversa amb en Francesc Torralba sobre el drets i els valors europeus que us recomano escoltar íntegrament. D’aquesta conversa he extret els retalls per aquesta nova sessió de “Música per reflexionar”. He gaudit barrejant la seva saviesa amb una selecció de músiques del món contemporànies, caracteritzades per la revisió de les tradicions i la incorporació de sonoritats electròniques, intimistes i emotives: Catalunya, EUA, França, Anglaterra, Bèlgica, Mali, Itàlia, Pakistan…

Aquesta sessió inclou música de: Maria Arnal i Marcel Bagés (Ball de vetlatori) ; SYML (Where’s my love); St. Germain (Mary L); Jon Hopkins (Feel first life); Nala Sinephro (Space 2); Frankey Valley (Imagination); Ali Farka Touré & Toumani Diabate (Warbé); metaXu (01091939 Warsaw); Arooj Aftab (Mohabbat)

Música per reflexionar...
Música per reflexionar...
cHristian negre i walczak

Construint coneixement amb música diferent. El podcast musical dispers, reflexiu i eclèctic d’en cHristian Negre i Walczak.

Consulta la resta de capítols de “Música per reflexionar”

Articles Relacionats:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.