Categories
Música per Reflexionar

Applejux – Music for nervous people (2004)

Segueixo amb la voluntat de recuperar les meves sessions del passat (algunes). Aquesta és del 2004 i a la contraportda ja podem descobrir la varietat del seu contingut. Traduït de l’anglès, cita: “Una altra sessió mesclada en directe que flueix estranyament entre música lounge, hip-hop experimental, electrònica, ambient, techno profund, sorollisme i nujazz.”

 Al 2004 hi ha havia un fòrum d’intercanvi p2p de música anomenat musicdonkey.org. Va funcionar durant un parell o tres d’anys i tenia milers d’usuaris registrats. Hi vaig passar moltes estones. Alguns dels usuaris vam començar a intercanviar les nostres sessions per comentar-les i criticar-les. Aquesta va ser una d’elles. La sorpresa va arribar quan vam descobrir que no només les descarregavem entre nosaltres, sinó que altre gent també ho feia.  A la imatge adjunta, una captura de pantalla, podeu veure com un fitxer amb algunes de les meves sessions havia estat solicitat 15.502 vegades. Encara flipo. En tinc d’altres que podeu veure aquí. Al cap de poc temps vam crear MusicDonkeyProject, una mena de segell discogràfic internacional que va topar amb les limitacions legals de cada pais. Actualment encara perdura com a una comunitat d’intercanvi creatiu. La versió actual del projecte està gestionada des de Canada per un dels creadors de la primera versió del projecte MDP, l’incombustible Aiwazz.

Enllaços relacionats:

Música per reflexionar...
Música per reflexionar...
cHristian negre i walczak

Construint coneixement amb música diferent. El podcast musical dispers, reflexiu i eclèctic d’en cHristian Negre i Walczak.

Articles Relacionats:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.