Categories
Música per Reflexionar

Applejux – Tu no ets la teva selfie (Liliana Arroyo + Dani Amo)

Vaig connectar per primera vegada amb en Dani Amo en una formació que feiem tots dos (de profes) sobre ludificació fa uns quants anys enrera a l’Escola Pia de Mataró. Al 2018 vam tornar a coincidir a Madrid en un “tinglado” de Google for Education. Des de llavors he seguit el seu podcast sobre cultural digital i privacitat on hi participen referents nacionals. L’he recomanat i recomano sovint. M’ha fet reflexionar sobre la problemàtica de l’assimetria de poder en el món de la indústria digital. Tot i no conèixer a la Liliana Arroyo personalment, havia coincidit amb ella en algun dels #cafedigital16 que va organitzar la Meius Ferrés durant els mesos del primer confinament del 2020.

Aquest capítol de “Música per reflexionar” conté fragments de la conversa d’en Dani i la Liliana Arroyo al capítol 18 de “Connecta amb Dani Amo” a partir del seu llibre “Tu no ets la teva selfie: 9 secrets digitals que tothom viu i ningú explica” publicat per Pagès editors i que, tal com comenta en Dani, podria ser la Biblia de Internet, tot i que jo el veig més aviat com la crònica distòpica dels qui vam viure els primers anys de la democratització a l’accés a Internet a occident. Malgrat el bany de realitat, encara hi ha esperança…

“[…] Has de ser capaç de no quedar-te amb el primer que llegeixes i contrastar; però clar, és molt més fàcil quedar-se amb el que confirma allò que ja creus”

El llibre recull reflexions de diversos joves. Algunes tan lúcides com la d’aquest noi de vint-i-dos anys. Més “Música per reflexionar”…

Music by: Greentea Peng, Sons of Kemet, Lee “Scratch” Perry, Fila Brazillia, United Future Organization, John Coltrane & John Hartman, Cal Tjader & Anita O’Day, Innerzone Orchestra, and José Padilla

Música per reflexionar...
Música per reflexionar...
cHristian negre i walczak

Construint coneixement amb música diferent. El podcast musical dispers, reflexiu i eclèctic d’en cHristian Negre i Walczak.

Articles Relacionats:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.