Categories
actes i activitats a calella formació i educació opinió

Genís Roca i Els Llopasfèrics – reflexions post 2.0 #marimuntanya

foto d'Alfred Lieury

Per resumir correctament 4 hores de xerrada d’un personatge com en Genís Roca caldria que un servidor es llicenciés en 3 o 5 carreres en un parell de setmanes.  He anat retallant l’àudio de la sobretaula del primer sopar #marimuntanya de la Llopasfera Calellenca en blocs que més o menys tenen una temàtica comuna i, per més inri, m’he arriscat a titular-los d’alguna manera significativa. Quedeu avisats.

Podeu seguir l’activitat de la Llopasfera al seu grup de Facebook. Als sopars #marimuntanya es convida a una personalitat distingida relacionada amb la societat digital a compartir un àpat i una sobretaula 2.0.

Articles Relacionats:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.