Categories
articles amb imatges dia a dia

Premis #DICOLED a REOs (Recursos Educatius Oberts)

Jurat dels Premis DICOLED: Òscar de Paula, Isi Cano, Miquel Àngel Prats, Christian Negre, Susanna Tuset, Alicia Lopez, Neus Lorenzo; amb Davinia Hernández-Leo (TIDE, UPF) i Mar Hurtado i Dàmaris Rodríguez (Rosa Sensat)

Fa uns quants mesos, la gent de l’Associació de Mestres Rosa Sensat em va proposar formar part de la primera edició dels premis DICOLED que s’havien de lliurar a la novena edició de la Conferència Internacional d’aprenentatge STEAMConf 2024.

Mai havia format part d’un jurat seriós i em feia patir la responsabilitat i la diversitat de criteris. Afortunadament, la gent del grup de recerca TIDE ens van proporcionar una rúbrica amb una vintena de criteris específics per a valorar els Recursos Educatius Oberts candidats als premis.

A la notícia oficial podeu veure els i les guanyadores dels premis, enhorabona!

Els premis DICOLED s’emmarquen en una col·laboració entre el Grup de Recerca en Tecnologies Interactives i Distribuïdes per a l’Educació (TIDE) de la Universitat Pompeu Fabra i l’Associació de Mestres Rosa Sensat, amb finançament dels Ajuts Next Generation per a l’Impuls Digital a l’Educació de la Generalitat de Catalunya (Direcció General d’Innovació, Digitalització, Currículum i Llengües).

Articles Relacionats:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.