Categories
formació i educació netaudio

Taller: Netaudio y nuevos modelos de la música digital (UPF 2012)

Pels qui som de poble (aquí un servidor), anar a fer una classe al Postgrau de Gestió Empresarial de la Música de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) és tota una aventura. Si resulta que el ponent d’abans és CEO del SONAR, llavors “cagatelorito“. Aquest cop amb l’incombustible David Domingo vam complementar/adaptar/actualitzar/millorar els continguts del taller d’autoproducció i netaudio que vaig fer a la Universitat de Valencia. No vaig poder evitar caure a la temptació i fer una foto del cartellet que hi havia a la porta de l’aula. Ara entenc el president aquell del Barça, en Joan Gaspart, que es va banyar al Thames de nit…

Detalls i continguts del taller al següent enllaç: +info

Articles Relacionats:

2 respostes a “Taller: Netaudio y nuevos modelos de la música digital (UPF 2012)”

fue el 23 de abril! sería demasiado trabajo simular casi dos horas de podcast, paquete 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.