Categories
articles amb video consells d'aula formació i educació

Crear un qüestionari amb Google Forms per utilitzar en un #breakoutedu

Ja fa uns anys que dins les formacions que faig sobre ludificació i Aprenentatge Basat en Jocs organitzo un breakoutedu pels participants. La resposta generalment és molt positiva i molts són aquells qui es plantegen com dissenyar el seu breakout pels seus alumnes. Una de les parts que acostuma a generar més interès és la de creació de qüestionaris online, ja que són aquests els que permeten introduir continguts específics de qualsevol assignatura. En el següent videotutorial explico ràpidament com el faig i com els comparteixo.

Articles Relacionats:

10 respostes a “Crear un qüestionari amb Google Forms per utilitzar en un #breakoutedu”

Un tutorial genial, Christian! Sabia que m’havies comentat que es podia fer, però no recordava COM. Ha estat d’una gran ajuda. Mil gràcies!

Moltes gràcies Eulàlia! Que acabis de passar un bon estiu!

Hola, Christian, he pogut fer el meu primer qüestionari gràcies a tu! Molt entenedores les teues explicacions, de veritat. Volia consultar-te, saps si hi ha alguna mena de lloc on compartir formularis autocorrectius de Google de matèries diverses, Català, Mates, Biologia… tipus plantilles ja fetes, per així anar creant material col·laboratiu? Seria molt interessant per estalviar feina i entre tots anar compartint el que fem, gràcies de nou per tot i ja diràs!

No, però seria una idea molt bona… Jo en tinc fets alguns… Vaig començar la Guia Definitiva EscapeRoom Breakout en un document compartit de Google i ha anat creixent sense parar… Pot ser una bon començament. Gràcies pel comentari, agreixo el teu feedback! <3

Hola Christian!!

Estic fent un curs d’escaperoom i Breakoutedu i m’ha aparegut el teu tutorial. Moltíssimes gràcies per aquests consells!!!

Salutacions!

Moltes gràcies per compartir. Tot just acabo d’iniciar l’aventura de fer escapes rooms i m’ha anat genial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.