Categories
consells d'aula formació i educació opinió

The New Pokemon Collection – Activitat AICLE per Educació Artística in English a primària

Com sempre m’acostumo a retrasar a l’hora d’actualitzar el blog…

En aquest breu vídeo, enregistrat l’agost del 2016 parlo sobre una activitat col·laborativa que repeteixo des de fa anys amb alumnes de Cicle Mitjà i Superior. L’anomeno “The New Pokemon Collection”, un activitat AICLE (d’Aprenentatge Integral de Continguts i Llengües Estrangeres) o CLIL, (Content and Language Integrated Learning). Tot seguit us en faig un breu resum…

Cada grup classe dissenya la seva nova col·lecció de Pokemons. Cada alumne és responsable d’un element de col·lecció. L’alumne número 3 de la llista fa el pokemon 3 i així fins al final. Primer en fan una breu descripció utilitzant frases tipus: It is…, It can…, It has… Repassant els pronoms en cas de que els seus pokemons siguin d’un gènere concret, verbs i utilitzant el diccionari quan és necessari. Un cop la descripció és acurada, els dibuixen amb tota mena de detall, indicant el número de la col·lecció, el nom del Pokemon, l’autor i la descripció of course!

Un consell, feu-los copiar primer la descripció del Pokemon abans de dibuixar res!

Els primers que acaben poden fer la portada de l’àlbum, un índex, una pàgina amb les signatures dels dissenyadors…

La fotocopiadora ens permet fer diverses còpies de l’àlbum de manera molt senzilla, un cop ben grapats els alumnes els intercanvien i els encanta veure els de les altres classes. No estan gaire acostumats a veure el seu treball reproduit sobre paper i a alguns, els agrada molt poder-se quedar una còpia. Acostumem a utilitzar la fotocopiadora per preparar activitats, però no per a reproduir la seva feina.

Si us ha interessat el contingut d’aquesta entrada us podeu subscriure al blog. Rebreu un correu electrònic cada cop que hi hagi novetats.
[email-subscribers namefield=”YES” desc=”” group=”Public”]

Articles Relacionats:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.