Categories
dia a dia formació i educació opinió

Un #edupunk a #edCampMataró

30556773950_e0aeae1293_z

Article publicat el 2 de desembre del 2016 a la revista digital Papers

Ben tornat! Imagino que ets inquiet de mena i que, en certa manera, t’importa la teva feina. Poder per això estàs llegint aquest text. Podria ser que l’atzar t’hagués portat fins aquí, però amb la quantitat inabastable d’informació disponible a la xarxa, resulta poc probable que hagis arribat aquí accidentalment…

El ritme de la nostra societat és exigent. El més savis parlen d’una societat líquida, on l’únic constant és el canvi. Una societat regida per la velocitat, on la tecnologia tendeix a la immediatesa i perd el respecte pel temps.

Aquest nou entorn requereix mesura i adaptabilitat. Curiosament, en el moment de la història de la humanitat on tenim més accès a la informació, ens cal més criteri per seleccionar allò que realment ens interessa i ens ajudarà a tirar endavant. Efectivament, cada vegada és més difícil separar el gra de la palla.

I és justament això el que permet el format #edCamp. Àgil, fresc i personalitzable. Si creus que és important formar-se amb altres professionals de l’educació, des del respecte al teu temps i al dels teus companys; des de la participació i l’intercanvi d’experiències, deixa de llegir aquest text i procura descobrir quan hi haurà el pròxim #edCamp a prop de casa teva. Poder ens hi trobarem.

Articles Relacionats:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.