Categories
Entre Profes

Magisteri Online, és possible? Entre Profes: converses amb docents

    Entre Profes: converses amb docents

Cinquè capítol de la sèrie. Amb la Laura Domínguez des de Madrid i la Pilar Soro des del Baix Penedès comentem l’experiència d’una professora llicenciada en traducció i interpretació, que s’ha decidit a cursar el nou Grau de Magisteri completament online. A la secció de recomanacions proposem el documental francès  “Ser y tener” que gira entorn una escola rural, una comunitat a Google+ dedicada a les Apps educatives per Android i el projecte radioaula.es que emet podcasts educatius durant 24 hores non stop.

Articles Relacionats:

Una resposta a “Magisteri Online, és possible? Entre Profes: converses amb docents”

Acabo d’escoltar-vos i m’ha interessat la conversa, sobretot sentir la Laura una altra vegada. Sempre he pensat que era una persona brillant i que va ser una pèrdua important per a l’escola, la seva marxa. Sobre les escoles rurals he sentit sempre els mateixos comentaris positius, conec una noia que hi ha treballat i n’estava encantada. La pel.lícula de la Laura l’he vist i és una delícia hi surt un nen encantador… I el professor… Bé,procuraré tornar-vos a escoltar. Salut!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.