Categories
Entre Profes

Com ajudar els fills a estudiar i fer els deures – #EntreProfes: converses amb docents

Entre Profes: converses amb docentsEn Juanjo Fernández ensenya, escriu i xerra. En el nové capítol d’Entre Profes revisem alguns dels tòpics relacionats amb els deures i en Juanjo, autor del llibre “Com ajudar als fills a estudiar (i fer els deures del col·le)”, ens ofereix uns quants consells pràctics per mestres i pares.

A les recomanacions parlem d’Evernote, un servei per crear i gestionar anotacions digitals; del programa d’auxiliars de conversa que ofereix l’Escola Multilingüe; del documental francès  “Ser y tener” que gira entorn una escola rural i de la possibilitat infrautilitzada de configurar els canals infantils de la TDT en versió original.

La música de fons és d’un recopilatori de jazz xilé i la podeu descarregar gratuïtament des del netlabel 001 Jazz Series.

Si voleu rebre automàticament els nous capítols de #EntreProfes us podeu subscriure al podcast mitjançant algun dels següents enllaços:

Articles Relacionats:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.