Categories
Entre Profes formació i educació

Entre Profes: converses amb docents – Pilar Soro: podcast educatiu

Entre Profes: converses amb docentsSegon capítol del podcast fet per professionals de l’educació en català… Encara no tens clar què és un podcast? Vols saber què et cal per fer-ne un? Has pensat d’utilitzar-lo amb els teus alumnes? Amb la Pilar Soro i en Lluís Tomàs, intentem respondre alguna d’aquestes preguntes… Comentem projectes com radioaula.es, xtec.radio, puentesalmundo.net i ivoox, bons llocs per descobrir i aprendre com crear podcasts relacionats amb l’educació. També citem Spreaker i audioboo, eines que permeten fer podcast online en tres o quatre clics.

En la secció de suggeriments recomanem: safecreative.org, un servei que et pemet registrar legalment la teva propietat intel·lectual, sigui un podcast, una unitat didàctica o una fotografia; la xarxa docent eduCAT 2.0, i en especial els tallers oberts (cal estar registrat) i guappis, un blog on professors recomanen apps educatives (aplicacions) per dispositius mòvils.

Articles Relacionats:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.