Categories
Entre Profes formació i educació

Entre Profes: converses amb docents – Núria Fusté: videocurrículum

Entre Profes: converses amb docents

Ja tenim aquí el primer capítol del nou podcast d’educació en català. Ens estrenem amb la Núria Fusté, l’autora d’un videocurrículum que es va escampar com la pólvora (viralment) per la xarxa aquest estiu i les reflexions d’en Lluís Tomàs, coresponsable d’aquest projecte. Dins les suggerències parlem d’un documental recent: “La educación prohibida“, d’un servei extraordinari com Dropbox i d’un parell de llibres: “Elogi a l’educació lenta” i “Perquè als nens no els agrada anar a l’escola“. Al proper capítol parlarem de podcast educatiu amb la Pilar Soro. El nou logo d’Entre Profes és obra del dibuixant Valentí Ponsa, moltes gràcies Valen!

Articles Relacionats:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.