Categories
actes i activitats a calella dia a dia formació i educació

recerK2012 – presentració pública de treballs de recerca

Ja està en marxa! Nascut a “Jovent amb Talent” dins el #kfe05, aquesta idea s’ha convertit en realitat…

Nota de premsa:

Recerk2012 és una presentació pública d’alguns treballs de recerca realitzats per alumnes de centres educatius calellencs. El 22 de Juny a les 20:00h a la Sala de Plens de l’Ajuntament Vell, els alumnes disposaran de 8 minuts per exposar al públic el fruit del seu Treball de Recerca, un projecte que han desenvolupat durant els dos darrers cursos de Batxillerat.

El projecte neix arran de la trobada d’un grup ciutadà de treball al mateix espai uns mesos abans sota el títol “Jovent amb talent”. Durant les dues hores de la sessió es van plantejar i debatre possibles accions per promocionar les bones actituds dels alumnes més enllà de les escoles.

Aquest projecte te previst repetir-se cada any. Des dels inicis del curs acadèmic vinent, es proposaran a tots els alumnes de batxillerat de la nostra ciutat la possibilitat de desenvolupar treballs de recerca relacionats d’alguna manera amb Calella. La Biblioteca Can Salvador de la Plaça s’ha compromès a documentar, exposar i mantenir un arxiu de tots aquests treballs.

Calella TV col·labora en el projecte i emetrà uns espais especials dedicats a difondre el més destacat dels projectes exposats pels propis alumnes. Aquests especials es podran veure a www.calellatv.cat. D’altra banda, Ràdio Calella també els informarà àmpliament d’aquesta iniciativa.

Podeu fer un seguiment de tot el projecte a facebook.com/recerk

descarrega la NOTA DE PREMSA en PDF

Articles Relacionats:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.