Categories
actes i activitats a calella dia a dia

Espais comercials de Calella amb servei WiFi

Després d’un trobada d’alguns membres de la llopasfera per parlar sobre el proper esdeveniment, la Carme Guri va planetejar la possibilitat de crear un document amb tots aquells locals de la nostra ciutat que oferissin accès WiFi als seus clients/usuaris. Èxit entre els presents. Som-hi doncs! Com que som molt 2.0 (llegeix-ho en clau irònica), hem dissenyat aquest formulari per intentar construir un directori d’espais on s’ofereixi accès a Internet. Sensa cap mena de dubte, un valor afegit en creixement pels possibles turistes que ens visiten i per nosaltres mateixos, és clar. Això ho fem entre tots, si coneixes algú que creus que li pugui interesar apareixer al directori d’Espais comercials de Calella amb servei WiFi, dirigeix-lo cap aquest enllaç.

Articles Relacionats:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.