Categories
actes i activitats a calella

Banda Sonora Oficial de la #llopasfera12 – mashup d’idees

Completament aturdit per la increible tasca de promoció del community manager de la llopasfera, en Jordi Verdura (@jordiverdura) i l’il·lustre direcció del nostre mestre Josep Barri (@vilapou), vaig estar pensant com col·laborar en la campanya de promoció de l’acte principal d’aquest grup eclèctic de calellencs apassionats per l’empreneduria i les noves (i no tant noves) tecnologies de la informació i el coneixement: la #llopasfera12. El tema dels mashups, del que reconec ser-ne fervent devot, amb va semblar una analogia molt adient per l’ocasió. El mashup és una barreja de cançons, de cosetes que ja existeixen com a entitats autònomes, però que amb la justa mesura i l’adient combinació, (diga-li creativitat), et permeten descubrir-ne una nova perspectiva, una nova sonoritat…

La llopasfera és la suma de moltes idees, la suma de la tasca i les habilitats d’un grup de caps que, i això ja ho he dit diverses vegades, formen un equip que es complementa fins al punt de posar en dubte algunes premises matemàtiques bàsiques. A vegades, i aquest m’és un clar exemple, 2 + 2 no és igual a 4, sinó a alguna cosa més que quatre. Dit d’un altra manera, tants caps NO són sempre tants barrets. En el món de l’educació, on hi estic ubicat professionalment des de fa 15 anys, en diem treball cooperatiu. La relació entre els components de l’equip és profitosa per cadascún dels seus membres generant un resultat exponencial que supera la suma aritmètica directe.

Freaky Electronics! és un dels meus darrers projectes relacionats amb la música. Colecciono mashups des de fa molt de temps, n’he fet alguns jo mateix, però encara estan molt lluny dels que formen part de la Banda Sonora Oficial de la #llopasfera12. En aquest cas vaig escollir 7 barreges que corresponien als 7 ponents de l’edició d’enguany. 7 cançons que són la suma d’altres cançons i que volen representar l’inspiració i la creativitat que es respirava a la sala. Durant els dies abans de l’esdeveniment vaig anar publicant aquestes cançons al grup de Facebook, invitant a la comunitat a endevinar quines cançons originals s’havien utilitzat per fer-los. Cal dir que en general, les respostes es descubrien ràpidament. En el fitxer comprimit que adjunto, trobareu els fitxers MP3 en alta qualitat amb tota la informació relativa als seus autors.

Descarrega la Banda Sonora Oficial de la #llopasfera12

Si aquest tastet un obre la gana, podeu escoltar una mostra en directe del que és l’espectacle Freaky Electronics!  i en el millor del casos, plantejar-vos la possibilitat de convidar-lo al vostre acte/esdeveniment/festa/revetlla… 😉

Sembla que, de nou, la suma de caps, de tasques i d’idees va anar prou bé i que la #llopasfera12 va ser un èxit. Les cròniques i crítiques recollides fins ara són totes positives. En Carles Pascual ens ho explica amb tot luxes de detall al seu bloc.

Articles Relacionats:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.