Categories
Freaky Electronics!

Freaky Electronics! – Bassed Up Booties (2012)

El so te curiositats, generalment relacionades amb la manera en que el percebem. Per exemple, els sons més greus, els que tenen les freqüències (Hz) més baixes, són de procedènica imperceptible, és a dir, que no podem distingir d’on procedeixen. En canvi, els sons més aguts, d’alta freqüència, poden ser localitzats fàcilment – “Ve d’allà!”

Per a molta gent les ones baixes són fascinants, sobretot per les que han estat ballant d’un BON equip de so. Els famosos subwoofers, emeten sons que literalment ‘impacten’ al cos i t’impulsen a remoure l’esquelet. Aquesta sessió de Freaky Electronics! conté moltes freqüències baixes amés d’altres estils on predomina la utilització d’aquests sons com el dubstep o la bass music.

Podeu escoltar la sessió directament des d’aquesta pàgina, descarregar-la clicant sobre download i, en el millor dels casos, recomenar-la als vostres amics!

Més sessions de Freaky Electronics! aquí i a la pàgina de Facebook on publiquem tonteries relacionades amb la música, sobretot l’electrònica.

Pel contingut i enllaços de la sessió seguiu llegint…

Freaky Electronics! – Bassed Up Booties (2012)

TRACKLIST

Articles Relacionats:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.