Categories
Música per Reflexionar

Applejux – you won’t like this Applejux mix (2005)

Una altra sessió recuperada de principis del segle XX, (sona antic, oi?)… no recordo quan

exactament… Em sembla que va ser de les últimes que vaig poder penjar a un fòrum que es deia musicdonkey.org, un lloc força elitista on s’havia de sol·licitar l’admissió i només t’hi deixaven entrar si algú et donava autorització directa, on coincidiem molts apassionats de les primeres versions de l’emule i de l’intercanvi de música (of course!). Però bé, ara ja només en queden algunes engrunes…

Estic pensant que el títol d’aquesta sessió és força indicatiu del seu contingut: enregistrament de camp, piano solo mal comprimit, mescles antiharmòniques, estridències acústiques, electròniques i híbrides. Tot i això hi ha alguns dels meus grans clàssics contemporanis:

Música per reflexionar...
Música per reflexionar...
cHristian negre i walczak

Construint coneixement amb música diferent. El podcast musical dispers, reflexiu i eclèctic d’en cHristian Negre i Walczak.

Articles Relacionats:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.