Categories
dia a dia Música per Reflexionar

Applejux – live at www.basic.ch (2003)

Durant un parell d’anys vaig estar punxant per una radio suïssa de Ginebra que es deia Basic. Ho feia des de casa i al principi, amb una linia RDSI, el dissabte ben dinat. Aquesta va ser una de les sessions que vaig conservar en una qualitat òptima. Aquesta va ser la meva experiència de streaming en directe. Em feia molta il·lusió estar punxant a casa i saber que, quasi instantàniament, la senyal anava als peus dels Alps i d’allà a qualsevol lloc del món mundial amb accès a Internet. Algunes (no se perquè no totes), les sessions que vaig fer llavors encara estan disponibles aquí.

Música per reflexionar...
Música per reflexionar...
cHristian negre i walczak

Construint coneixement amb música diferent. El podcast musical dispers, reflexiu i eclèctic d’en cHristian Negre i Walczak.

Articles Relacionats:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.