Categories
actes i activitats a calella formació i educació opinió

“Ben educats: en defensa de l’autoritat i les formes” – Salvador Cardús a l’Aula d’Extensió Universitària de Calella – el pocast

Presentació del llibre "Congrés Internacional sobre l'Acollida de les persones nouvingudes" i conferència "Deixar de ser immigrant a Catalunya" (4)

Era plenament conscient de l’èxit de l’Aula d’Extensió Universitària de Calella. N’havia parlat diverses vegades amb un dels seus responsables, en Lluis Barri (podeu escoltar-ne unes referències en el podcast de les “Ciutats Educadores”), i em moria de ganes de ser-hi present. Ahir vaig tenir la possibilitat d’anar-hi i em va faltar temps per sol·licitar l’autorització per enregistrar la ponència d’en Salvador Cardús, un home que destaca, després d’haver escoltat un parell de vegades el seu discurs, per un sentit comú categòric i un optimisme empíric. Al mp3 adjunt hi escoltareu tota la seva exposició titulada: Ben educats: en defensa de l’autoritat i les formes.

Els agraïments són per la Silvia López, presidenta de l’Aula, la junta de la Cooperativa l’Amistat i la Marta Alonso per la seva col·laboració en la producció de l’enregistrament.

Recordeu que si us subscribiu al bloc mitjançant iTunes o qualsevol programa similar rebreu automàticament el podcast al vostre ordinador o dispositiu preferit!

Articles Relacionats:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.