Categories
actes i activitats a calella dia a dia formació i educació opinió

“CIUTATS EDUCADORES” a Calella #CAL #kf04

Després de pensar-ho uns dies he decidit participar a la quarta edició de l’esdeveniment “kfé innovación” (a twitter s’identifica amb el hashtag #kfe04)(un hasthag és una etiqueta que identifica una temàtica); organitzant una seu a Calella #CAL, concretament al café Tòpic, al carrer sant Josep 52, (davant la Jijonenca), el proper dimarts 7 de Juny de 18 a 20 hores.

Els esdeveniments Kfe funcionen amb el següent format. Aquell qui vulgui (el coordinador), estableix una seu a qualsevol punt del món, bàsicament una cafeteria amb wi-fi, (en aquest moment, n’hi ha més de 40 confirmades per la quarta edició). Cada seu pot allotjar a un màxim de 20 assistents que han de confirmar la seva presència prèviament. El mateix dia i a la mateixa hora totes les seus discuteixen sobre una temàtica específica mentre s’intenta crear diàleg amb les altres seus. La distància geogràfica es solventa mitjançant Twitter o Facebook, encara que no són imprescindibles per participar-hi.

Personalment crec que tindrem prou feina parlant in situ per poder estar pendents del que passa a Washington DC, Logroño o Buenos Aires, però bé, ja veurem…

lògica estrident

El tema d’aquesta edició és “Ciutats educadores”. Us enganxo el que diu la web de #kfe04:

El tema: “Ciudades Educadoras”. ¿De qué vamos a hablar? De cómo podemos sacar el máximo potencial a las ciudades para convertirlas en entornos educadores en sí mismas. Museos, eventos culturales, itinerarios, rutas medioambientales, acciones educativas desde los centros o fuera de ellos. El papel de la educación, entendida en su sentido más amplio, y el papel del aprendizaje continuo en los entornos que pisamos cada día. Y, por supuesto hablaremos de… ¿es posible proponer o realizar acciones educativas/de aprendizaje diferentes?

No acotamos por edades, por tamaño poblacional, por niveles ni por absolutamente nada. Todo es bienvenido.

Si us animeu a aparticipar-hi us recordo que cal registrar-se! Si no teniu gaire clar com fer-ho podeu veure aquest petit videotutorial.

Ja fa dies que a la web se’n parla… Podeu seguir totes les piolades relacionades amb l’esdeveniment #kfe04 en temps real al següent quadre:

Articles Relacionats:

Una resposta a ““CIUTATS EDUCADORES” a Calella #CAL #kf04”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.