Categories
articles amb video formació i educació

treball cooperatiu i realitat social

no és la primera vegada que intento desenvolupar un projecte de treball cooperatiu a l’àmbit escolar. ara estic preparant un crèdit variable de quart d’eso. cercant per la web he trobat un petit video que resumeix força bé aquesta metodologia. el que més m’agrada d’aquesta tècnica és la projecció que te a la vida real i sobretot en l’àmbit del treball empresarial. moltes de les grans empreses pioneres, (quasi totes relacionades amb la tecnologia, els serveis i la comunicació), caracteritzades per una alt component d’innovació i creativitat, fonamenten la seva estructura organitzativa interna en el treball cooperatiu. 

 (el video és força cutre)

Articles Relacionats:

Una resposta a “treball cooperatiu i realitat social”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.