Categories
articles amb video formació i educació opinió

La intel·ligència artificial a l’educació, oportunitat o amenaça? Xerrada amb Azucena Vázquez per QualicatEDU

La intel·ligència artificial (IA) és un camp de la informàtica que crea sistemes que puguin acomplir tasques que normalment requereixen intel·ligència humana, com l’aprenentatge, el raonament i la percepció. És una nova amenaça o una nova oportunitat? Com efectarà l’escola?

Fa unes setmanes vaig poder participar en una xerrada distesa sota el títol: “La intel·ligència artificial a l’educació, oportunitat o amenaça?” organitzada per QualicatEDU, l’Associació Catalana per a l’Excel·lència que fomenta i dona suport a la cultura de l’excel·lència en els centres educatius, les institucions i les entitats socials.

Articles Relacionats:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.