Categories
dia a dia formació i educació opinió

#entredocents, el claustre auxiliar

Nova temporada #entredocents en la que ampliem equip. Als veterans Carlos Ortiz, Manel Vidal i Pilar Gargallo, afegim a Noemí Royes, Julián Garcia, Elena Ferro, Olga Vallejo i Susanna Tuset. Bigger, better, faster!

#entredocents és un espai de diàleg educatiu obert a la participació per intercanviar experiències i reflexions pedagògiques a Twitter Spaces. A vegades passa que hi ha temes que no podem tractar als claustres o les comunitats educatives, per manca de temps, per discrepàncies, per prudència o per què senzillament, no tens ningú més amb qui parlar sobre allò concret. #entredocents es nodreix de les propostes que recollim de les mateixes sessions i de les que publiqueu amb l’etiqueta #entredocents a Twitter.

TWITTER SPACES ÉS UN SERVEI PER TENIR CONVERSES D’ÀUDIO EN DIRECTE A TWITTER.

CADA DILLUNS DE 21:30 A 22:30

Cartell d’#entredocents al suro de la sala de profes de l’escola on treballo. La idea de fer els cartells va ser de l’Oscar de Paula <3.

Com podreu imaginar #entredocents és un espai no remunerat i que funciona gràcies al temps, l’esforç i la iniciativa de la mateixa comunitat. Si ens voleu ajudar a difondre el projecte podeu descarregar la següent imatge, imprimir i penjar-la a la vostra sala de mestres o professors. Moltes gràcies i fins el dilluns!

accedeix als enregistraments!

Articles Relacionats:

2 respostes a “#entredocents, el claustre auxiliar”

Moltes gràcies Boris! Els que esteu en equips directius de centres educatius sou de sucre. Gràcies també per contestar en un blog. Cada vegada es fa més estrany.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.