Categories
articles amb video formació i educació

“Desafío en el aula: manual práctico para llevar los juegos de escape educativos a clase”

Quan la directora executiva d’una GRAN editorial em va trucar per proposar-me escriure un llibre sobre jocs d’escapament a l’educació, ella encara no sabia que en Salva Carrión ja m’havia proposat un projecte semblant durant el SIMO del 2018 . De fet, durant l’Academia d’Innovadors de Google a Madrid un mes abans, ja m’havia plantejat una idea en la mateixa línia. Com diu el tòpic, els astres s’havien alineat.

Atenció! Segona edició del llibre en marxa…

Desafío en el aula: Manual práctico para llevar los juegos de escape educativos a clase
Desafío en el aula: Manual práctico para llevar los juegos de escape educativos a clase

D’una proposta autopropulsada via micro mecenatge vam passar a fitxar per un equip de primera divisió. Després de 18 mesos de feina amb períodes molt intensos apareix la criatura.  “Desafío en el aula” és un manual pràctic per dissenyar des de zero experiències d’aprenentatge a partir dels jocs d’escapament: breakouts o escape rooms.

La segona part del llibre incorpora 10 jocs preparats amb tot el material necessari per descarregar i usar a diferents àmbits i etapes educatives. Aquests jocs ja s’han fet servir a l’aula i estan signats pels següents cracks, especialistes seleccionats per la seva experiència usant els jocs d’escapament a les aules: Jaione Pozuelo i Javier Barba; Miguel Ángel Azorín; José Pascual; Natxo Maté; Jose Luís redondo; Moisés Llorente; Albert Parrilla; Oriol Tutusaus; Natàlia Lozano i Jan Gonzalo.

Podeu encarregar aquesta obra coral a la vostra llibreria habitual a partir del 15 d’octubre del 2020 o encarregar-lo a Planeta de Libros o Amazon. (Però millor a la vostra llibreria habitual).

Articles Relacionats:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.