Categories
dia a dia opinió

La meva Bombolla Digital al PopAp de Catalunya Ràdio

img_20160529_010628_27361334586_o

Escolto molta ràdio. Escolto molts podcasts. Tinc un transistor a piles antic a la cuina. Era de la iaia Maria. Generalment sintonitzo Catalunya Ràdio. Des de fa molts anys. També tinc un altaveu amb connexió Bluetooth per escoltar els podcast que descarrego des del mòvil.  Passo moltes hores a la cuina i procuro estar sempre acompanyat. A la foto, al costat de Francesc Xavier Blasco, una vegada que vaig tenir l’oportunitat de participar al generació Digital.

M’encanta participar als programes. Al migdia escolto el Popap de la Mariola Dinarès, un altre gran programa de Catalunya Ràdio que com molt bé cita a la seva promo: “Ens explica com funcionen les xarxes”. Vaig tornar a tenir l’oportunitat de dir la meva. No la vaig desaprofitar.

Articles Relacionats:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.