Categories
dia a dia Entre Profes formació i educació

Idees pel proper curs #EntreProfes amb Montse Paradeda i Lluís Tomàs

Entre Profes: converses amb docentsOnzè capítol del podcast d’educació en català #EntreProfes en plena temporada d’estiu. Aprofitant les vacances, reflexionem amb la Montse Paradeda i en Lluís Tomàs sobre algunes idees i projectes pel curs vinent.

A les recomanacions citem evernote.com, un servei molt popular online que et permet pendre anotacions de diferents maneres; symbaloo.com, permet gestionar escriptoris virtuals; duolingo.com un joc per aprendre diferents llengües amb un fort component social; Sandía Store, una paròdia en vídeo creada per uns alumnes de 4rt d’ESO i dels llibres “Per què als nens no els agrada anar a l’escola” de Daniel T. Willinghan i “Las invariantes pedagógicas” de Freinet.

La música de fons és de Applezup i la podeu descarregar del segell Audiotalaia.net

Si voleu rebre automàticament els nous capítols de #EntreProfes us podeu subscriure al podcast mitjançant algun dels següents enllaços:

Articles Relacionats:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.