Categories
Entre Profes formació i educació

English 2.0 Entre Profes: converses amb docents

Entre Profes: converses amb docents

La Monste Paradeda i la Mònica Castanyer són les responsables de Monprojects i porten anys integrant projectes TIC en les seves classes d’anglès. En el setè capítol d’Entre Profes: converses amb docents ens expliquen com s’ho fan i comparteixen  alguns exemples pràctics.

A la secció de recomanacions proposen el llibre “Flip you classroom” i les trobades de Ciberespiral i Moodle Moots. També suggerim un dels MOOCS (Massive Online Open Courses) de Coursera, el de eLearning and Digital Culture (#edcmooc).

La música que acompanya la conversa és de Davic Nod i la podeu descarregar des d’aquí.

Articles Relacionats:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.