Categories
articles amb video consells d'aula formació i educació

Com subscriure’s a un bloc o una web? Com gestionar aquestes subscripcions?

Les coses canvien i amb internet, canvien moooolt ràpid. Si us heu acostumat a consultar diverses webs cercant novetats suposo que haureu vist alguna vegada les sigles RRS… En aquest videotutorial explico ràpidament com fer una subscripció a una web i com gestionar aquestes subscripcions amb http://reader.google.com/. El Reader, és un lector de continguts RSS gratuït proporcionat per google que funciona online i que permet consultar les nostres webs preferides al mateix lloc, sense haver de fer fer 500 clics amb el ratolí i obrir 500 webs diferents. El fet de que disposem del servei online, en permet des de qualsevol lloc, només amb el nostre nom d’usuari i la corresponent contrasenya, consultar totes les novetats.

Si voleu saber alguna cosa més sobre el concepte subscripció i RSS  podeu fer un cop d’ull a aquest altre video…

Articles Relacionats:

2 respostes a “Com subscriure’s a un bloc o una web? Com gestionar aquestes subscripcions?”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.