Categories
Música per Reflexionar opinió

Applejux – not much more than a few nice songs (2006)

Al 2006 vaig rebre un correu de l’Alfonso Cantu, un artista nord-americà que em confessava de quina manera les meves sessions havien incidit en la seva feina. No era la primera vegada que em passava i tampoc ha estat la última. Rebre un correu d’algú que no coneixes parlant de sensacions personals i agraïnt el que fas  és absolutmanet genial.

La conversa amb l’Alfonso va derivar en la realització de la portada per aquesta sessió: ‘Not much more than a few nice songs’, en la que simplement recullo alguns cançons que s’anaven repetint automàticament al meu reproductor dia rera dia durant aquella època. Cançons quotidianes i habitualment, agradables;  sense prejudicis estilístics ni maníes estranyes… probablement confús i caòtic per uns… Curiosament, la selecció de les cançons te molt a veure amb el treball de l’Antonio Cantu, una mena de Claes Oldenburg domèstic i discret… no us perdeu el seu “autoretrat com a radiador“.

La sessió comença amb una mena d’experiment amb la Maria del Mar Bonet i uns enregistrements de camp, conté tocs de soul electrònic, el que ara és la cançó de la careta d’un programa del 33 que ara no recordo com es diu, una fussió de jazz i ritmes electrònics ràpids i la participació d’altres delícies sonores barrejades sense ordre ni concert: Isan, JJ Cale, Fennesz, Betty Carter, Chenard Walcker…

La sessió conté música editada amb copyright, per tant és només d’ús promocional. Cliqueu sobre les imatges per veure-les més grans.

Aquesta sessió disposa d’un fitxer CUE que permet selecionar les cançons individualment o gravar-lo en un cd permetent sleccionar les pistes del mateix. Cal que posis aquest fitxer al mateix lloc on tinguis el MP3 perquè el detecti. Si utilitzes un bon reproductor mp3 (com per exemple el fantàstic foobar2000 (lliure i gratuït)), només cal que cliquis sobre el fitxer cue i podràs anar seleccionant dels cançons, a part de disposasr de més informació sobre cada cançó. Si vols gravar-ho en un cd, cal que, des del teu programa per cremar cds (Nero?), busquis la opció “Grabar imagen” i seleccionar el fitxer CUE. La resta la farà tot sol.

Articles Relacionats:

2 respostes a “Applejux – not much more than a few nice songs (2006)”

I wanted to let you know I still enjoy listening to this session all these years later. Thank you.

thank you so much, you made my day! awesome you decided to leave a reply from something published so many years ago. I can’t remember your nickname, have we met before?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.