Categories
articles amb video consells d'aula formació i educació

Ja tinc el meu compte de Facebook!

Des de fa uns quants anys faig el que anomeno Microcursos. Petits tallers pràctics en que ensenyo com utilitzar diferents programes, serveis i utilitats. De tant en tant la Biblioteca n’ofereix alguns i ara fa unes setmanes em van demanar si poder fer-ne un de Facebook. Els 4 videotutorials mostren els pasos bàsics i fonamentals per registrar-se a Facebook i una descripció dels primers pasos a fer.

Record your screencast online

Capture your screen in seconds

Screencasts and videos online

Free online screen recorder

Aquests videos els faig com a material complementari als cursos presencials. Recordeu que podeu veure’n més seleccionant la categoria ‘microcursos i microtutorials’. Si us han estat útils, us podeu subscriure al web i rebreu qualsevol novetat gratis i automàticament.

Articles Relacionats:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.