Categories
articles amb video cuina de batalla

CUINA de BATALLA – mar i muntanya

És tot un luxe poder disposar de la presència de l’amo i senyor de la cuina catalana: l’avi Jordi (qui no té un avi Jordi a la familia?)… Els misteriosos secrets de l’arròs amfibi, tan amb productes del mar com de la terra passen a la història després d’aquest imprescindible capítol del programa improvitzat de cuina catalana: CUINA de BATALLA.

Podeu veure tots els capítols de CUINA de BATALLA clicant aquí. També podeu fer-vos fans al Facebook o subscriure’s al canal de Youtube o en el millor dels casos, recomenar-lo personalment a altri. Si voleu estar al corrent de tot el que publico a aquest bloc, poder haurieu de saber com subscriure’s a un RSS per ser els pimers en rebre la informació… Sobretot, salut!

Articles Relacionats:

Una resposta a “CUINA de BATALLA – mar i muntanya”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.