Categories
articles amb video consells d'aula formació i educació

Com descarregar videos de youtube i canviar-los el format?

En aquest videotutorial explico com descarregar videos de youtube utilitzant i com convertir-los en un format adequat per editar-los utilitzant el Windows Movie Maker. Per fer-ho utilitzarem dos programes totalment gratuïts i segurs (podeu clicar els noms per descarregar-los):

El primer ens permet descarregar qualsevol video de Youtube (per poder-los veure sense estar connectats o per posar-los en un nou muntatge). El segon permet transformar formats no només de video, sinó de audio i d’imatges.

Articles Relacionats:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.