Categories
formació i educació

L’escola del segle 21 i la Gamificació. Xerrada pels Serveis Educatius del Vallès Occidental VI

IMG_20190906_133318Per alguns dels que som de poble, acostar-nos a la capital catalana i descobrir els números que s’hi maneguen sorprèn. La densitat de població creix exponencialement i els números es multipliquen ràpidament. La Maria i la  Laia del CRP Montcada, (autora de les fotografia d’aquesta entrada),  em van posar en context. Del seu Servei Educatiu i Centre de Recursos Pedagògics en depenen un munt d’escola i instituts. Segons em van dir, s’esparava un gran afluència de docents, però la veritat, no m’esperava trobar-me davant d’uns 200 professionals de l’educació: docent, càrrecs directius, territorials i fins i tot, inspectores. Sembla que va agradar… Gràcies a en Jordi Parra, el tècnic de so del teatre, he aconseguit l’enregistrament de la xerrada per si voleu escoltar-la. És un plaer trobar-te a gent eficient i professional. També hem fet un petit àlbum fotogràfic per si voleu xafardejarL’incombustible Oscar de Paula em va enviar el text de la invitació que havien rebut els docents de la zona…

Us enviem aquest correu per recordar-vos que dijous 5 de setembre hi haurà la Trobada Pedagògica d’Inici de Curs 2019-20. Esperem que feu extensiva la invitació i el recordatori al claustre del vostre centre.

Portar el Monopoly a l’aula no és gamificació. Tampoc ho és fer un Kahoot o un qüestionari autoavaluable amb Google Forms. Aquesta xerrada us permetrà descobrir la màgia del joc, l’aprenentatge basat en jocs o la ludificació a partir d’exemples que funcionen des de fa temps a les aules de Primària i Secundària.

Descobrirem aquesta màgia amb en Christian Negre, docent i activista-divulgador educatiu. Expert en gamificació.

 

Articles Relacionats:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.