Categories
amics i familia dia a dia opinió

#iludo2016: un experiència de joc diversificada

13422206_1373317696019036_1297356267869449894_o

Sóc un jugador habitual des de fa molts anys, però mai havia estat en unes jornades específiques dedicades als jocs de taula, rol i altres híbrids. He participat en l’organització de diversos esdeveniments culturals i sóc molt conscient del temps i l’esforç que requereixen. Per això, m’agradaria deixar constància i felicitar seriosament a tots i totes els que van ajudar a organitzar les #iludo2016 i ens van oferir la seva ajudar amb un somriure quan teniem algun dubte o ens calia alguna informació. Com a pare juganer, he intentat acompanyar i ensenyar els meus fills a valorar i respectar el joc; a aprendre jugant. Per aquest motiu valoro encara més positivament l’esperit pedagògic i el bon clima que es respirava a totes les activitats en que vam decidir treure el nas, malgrat que, com a newbies totals ens perdíem en certs aspectes més particulars.

Vaig anar-hi dissabte tarda amb el meu fill gran i un amic seu i mentre provàvem diversos jocs, ja m’estava dient que a l’endemà volia tornar-hi, #epicwin! Així que, diumenge tarda hi vam tornar, aquesta vegada però, ja erem 7 persones. A Calella no tenim cap esdeveniment similar, així que l’expectació era alta. Després del sorteig, mentre sortíem, tots deien que els havia encantat! Moltíssimes gràcies a tota l’organització per atendre’ns tant bé i ajudar a difondre la cultura del joc! Fins les #iludo2017!

PD: A la fotografia del tweet, la meva “família applejux” jugant al Virus, joc que casualment, ens va tocar al sorteig que tancava la jornada del diumenge!

Articles Relacionats:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.